Wandelvakanties

 

Groepswandelweken op Lesbos

Een week lang vanuit het gezellige dorp Petra de prachtigste wandelingen maken op het wandeleiland Lesbos. We komen op de mooiste plekjes en lunchen onderweg op bijzonder authentieke locaties. Iedere dag is een nieuw avontuur. We verblijven in een kleinschalige accommodatie op het strand en ervaren op deze manier de hartelijke gastvrijheid van de eilanders. Na de wandelingen is er genoeg tijd om te relaxen of zelfstandig wat te ondernemen. De wandelingen zijn goed te doen voor iedereen met een gezonde conditie en hebben een gemiddelde looptijd van 3 tot 4 uur.

Kleinschalige accommodatie op het strand bij zonsondergang op Lesbos waar je de gastvrijheid van de eilanders kunt ervaren.

Data 3 mei/ 10 mei , 13 september/ 20 september 2018

Prijs 755 euro

Inbegrepen Logies (op basis van tweepersoonskamers), ontbijt, lunch tijdens de wandelingen, transfers, begeleide wandelingen.

 

8 Daagse trektocht op Lesbos

Deze trekking gaat over landweggetjes met fantastische vergezichten en goed begaanbare geitenpaadjes en begint in het pittoreske vissersplaatsje Skala Sykaminea, loopt via het Byzantijnse stadje Molivos langs de kust van het noorden naar het zuidwesten en eindigt, via het lavapad, in Skala Eressos, de geboorteplaats van de bekende dichteres Sappho. De trekking bestaat uit 5 wandeldagen en een rustdag waarbij er gelegenheid is tot het bezoeken van het versteende woud* en het natuurhistorisch museum in Sigri. Er wordt onderweg op verschillende plaatsen overnacht in eenvoudige accommodaties, de bagage wordt vervoerd. Deze trektocht is geschikt voor ervaren wandelaars.

 Het mooie landschap van Lesbos, het lavapad in Skala Eressos, zoals je zult tegenkomen tijdens de trektochten met Tovima

Data op aanvraag

Prijs 800 euro

Inbegrepen Logies (op basis van tweepersoonskamers), alle maaltijden (behalve op de vrije dag), transfers en bagagevervoer, begeleide wandelingen.

 

5 Daagse trektocht door de Belgische Ardennen

Tijdens deze trekking verblijven we op twee bijzondere locaties: een historische kasteelburcht en een gezellig wandelhotel in de buurt van Erezee. De tochten voeren door verkoelende wouden en langs bruisende beken. Dolmen en megalieten, gebouwd op een kruising van Leylijnen, getuigen van prehistorische tijdperken. Het authentieke landschap toont ons Moeder Aarde in haar oerkracht. Na de wandelingen worden we getrakteerd op heerlijke maaltijden met producten uit deze bourgondische streek. Deze trektocht is geschikt voor iedereen met een gezonde conditie.

Data 20 juli 2015

Prijs 505 euro

Inbegrepen Volpension (op basis van tweepersoonskamers) en begeleide wandelingen.