Wandelen in België

 

Pelgrimstocht

Vanuit de standplaats Moelingen vlak over de Belgische grens, volgen we gedeeltelijk het traditionele Pelgrimspad dat aansluit op de Pelgrimsroute naar Santiago de Compostella en bezoeken we de bekende Pelgrimsoorden Maastricht en Vise. Daarnaast wandelen we door de unieke Voerstreek die gekenmerkt wordt door een rijk en gevarieerd natuurschoon. Zie hier voor details.

 

5-Daagse trektocht in de Ardennen

Tijdens deze trekking verblijven we op twee bijzondere locaties: een historische kasteelburcht en een gezellig wandelhotel in de buurt van Erezee. De tochten voeren door verkoelende wouden en langs bruisende beken. Dolmen en megalieten, gebouwd op een kruising van Leylijnen, getuigen van prehistorische tijdperken. Het authentieke landschap toont ons Moeder Aarde in haar oerkracht. Zie hier voor details.

 

Energetische 5-daagse in de Ardennen.

Tijdens deze midweek verblijven we op twee bijzondere locaties: een historische kasteelburcht en een gezellig wandelhotel. De tochten voeren door verkoelende wouden en langs bruisende beken. Dolmen en megalieten, gebouwd op een kruising van Leylijnen, getuigen van prehistorische tijdperken. Het authentieke landschap toont ons Moeder Aarde in haar oerkracht.

Data 18 juni 2018

Prijs 605 euro

Inbegrepen Volpension (op basis van tweepersoonskamers), energetisch programma, coaching en begeleide wandelingen.