Trektochten

 

5 Daagse trektochten door de Belgische Ardennen

Tijdens deze trektochten verblijven we op twee bijzondere locaties: een historische kasteelburcht en een gezellig wandelhotel in de buurt van Erezee. De tochten voeren door verkoelende wouden en langs bruisende beken. Dolmen en megalieten, gebouwd op een kruising van Leylijnen, getuigen van prehistorische tijdperken. Het authentieke landschap toont ons Moeder Aarde in haar oerkracht. Na de wandelingen worden we getrakteerd op heerlijke maaltijden met producten uit deze bourgondische streek. Deze trektochten zijn geschikt voor iedereen met een gezonde conditie.

Data 20 juli 2015

Prijs 505 euro

Inbegrepen Volpension (op basis van tweepersoonskamers), begeleide wandelingen.

 

8 Daagse trektochten op Lesbos

Deze trektochten gaan over landweggetjes met fantastische vergezichten en goed begaanbare geitenpaadjes en beginnen in het pittoreske vissersplaatsje Skala Sykaminea, lopen via het Byzantijnse stadje Molivos langs de kust van het noorden naar het zuidwesten en eindigen, via het lavapad, in Skala Eressos, de geboorteplaats van de bekende dichteres Sappho. De trekking bestaat uit 5 wandeldagen en een rustdag waarbij er gelegenheid is tot het bezoeken van het versteende woud* en het natuurhistorisch museum in Sigri. Er wordt onderweg op verschillende plaatsen overnacht in eenvoudige accommodaties, de bagage wordt vervoerd. Deze trektochten zijn geschikt voor ervaren wandelaars.

Het mooie landschap van Lesbos, het lavapad in Skala Eressos, zoals je zult tegenkomen tijdens de trektochten met Tovima

 

Data op aanvraag

Prijs 800 euro

Inbegrepen Logies (op basis van tweepersoonskamers), alle maaltijden (behalve op de vrije dag), transfers en bagagevervoer, begeleide wandelingen.