foto

Passie voor wandelen

Sinds 2007 woon ik op Lesbos en in 2008 ben ik begonnen met toVima.

Van jongs af aan is wandelen voor mij een manier om tot mijzelf te komen. Toch waren mijn eerste stappen op de Griekse paden, die van de muziek. (een Griekse toonladder heet “dromos” wat “ weg” betekent). Tijdens mijn opleiding tot muziektherapeut werd er in een Grieks restaurant een gitarist gezocht en op deze manier rolde ik, inmiddels 20 jaar geleden, het Griekse leven in. Via het muzikale pad kwam ik al gauw als enthousiast wandelaar op de Griekse wandelpaden terecht. Hierbij is Lesbos voor mij het meest uitdagende eiland gebleken. Als muziektherapeut en energetisch coach was het organiseren van energetische wandelweken op Lesbos een logische stap. Daarna ben ik mijn aanbod gaan uitbreiden met wandel-activiteiten in België en Nederland. Mijn bezieling en inspiratie vind ik in de natuur en het is mijn passie om mijn ervaringen te delen met anderen.

Als gastvrouw doe ik mijn uiterste best om wandelen met toVima tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Tineke de Vogel