Groepswandelen

Wanneer je liever niet alleen wandelt maar toch erg gesteld bent op je privacy is groepswandelen met toVima wellicht een uitkomst. We wandelen in kleine groepen en na de wandeling ben je vrij om je eigen gang te gaan. Of misschien toch liever gezellig samen met je medewandelaars? Het kan allebei!

 

Groepswandelweken op Lesbos

Een week lang vanuit het gezellige dorp Petra de prachtigste wandelingen maken op het wandeleiland Lesbos. We komen op de mooiste plekjes en lunchen onderweg op bijzonder authentieke locaties. Iedere dag is een nieuw avontuur. We verblijven in een kleinschalige accommodatie op het strand en ervaren op deze manier de hartelijke gastvrijheid van de eilanders. Na de wandelingen is er genoeg tijd om te relaxen of zelfstandig wat te ondernemen. De wandelingen zijn goed te doen voor iedereen met een gezonde conditie en hebben een gemiddelde looptijd van 3 tot 4 uur.

Kleinschalige accommodatie op het strand bij zonsondergang op Lesbos waar je de gastvrijheid van de eilanders kunt ervaren.

Data 3 mei/ 10 mei, 13 september/ 20 september 2018

Prijs 755 euro

Inbegrepen Logies (op basis van tweepersoonskamers), ontbijt, lunch tijdens de wandelingen, transfers, begeleide wandelingen.